ورود  \/ 
x
x
ثبت  \/ 
x

امروز: دوشنبه 19 آذر 1397

فرشید رابطیان

مدیرعامل شرکت آرمان کاران زبده - تولید کننده محصولات ورمی کمپوست
شرکت آرمان کاران زبده
شنبه, 28 فروردين 1395

تاریخچه کرم خاکی

تاریخچه کرم خاکی

تاریخچه کرم خاکی طبق مدارک و اسنادی که وجود دارد، تاریخچه استفاده از کرم خاکی و ورمی کمپوست به سال ها قبل از میلاد مسیح در روم باستان برمی گردد.اولین فردی که از ورمی کمپوست برای پرورش محصولاتش استفاده کرد.، مارکوس کاتو بوده است.در مصرملکه کلوپاترا برای محافظت از کرم های خاکی قوانینی را وضع نموده بود که این امر خود نشانگر پی بردن مردم آن زمان به خواصی است که کرم خاکی برای خاک و محیط زیست دارد.در نوشته های موجود ارسطو از کرم خاکی به عنوان اندام گوارش زمین یاد می کند. در حدود 2300 سال پیش در کشور چین، از کرمهای خاکی به روش طب سنتی برای استفاده دارویی بکار برده می‌شده. در چین باستان دیلانگ( نام پزشکی کرم خاکی در زبان چینی) را به عنوان داروی ضد فلج، داروی بیهوشی، جهت دفع مسمومیت، درمان فشار خون و درمان نازایی و همچنین درمان بسیاری از بیماری‌های مزمن دیگر استفاده می‌شد. مانند: درمان ورم مفاصل، خارش، سوختگی، دمل‌های بزرگ، تب باد سرخ، درمان عفونت‌ها و التهاب‌ها. کاربرد کلینیکی کرمهای خاکی به تفصیل ثبت شده است که شامل درمان طب آماس نای و تنگی نفس، بیماری صرع، فشار خون بالا، جنون جوانی، زخم پا، اگزما، خارش و کهیر، و بیماریهای anaphylactic، پروستات مزمن، سوختگی و تاول شکستگی‌ها، بیماری‌های ورم مغز، کمردرد مزمن، شکاف پوست، سکته بر اثر نارسایی خونی، زخم‌های حاد در بافتهای نرم، سرگیجه، وجود خون در ادرار و هماتمسیس، زخم معده، سنگ مثانه و درمان سرطان می‌باشد. ولی به طور خاص اولین بار،چارلز داروین دانشمند بریتانیایی حدود 35 سال در مورد کرم های خاکی مطالعه و تحقیق کرد.کرم خاکی در طب سنتی ایران به خراطین معروف بوده که استفاده های زیادی از آن می شده است . حکیم بو علی سینا از آن در تهیه انواع داروها استفاده می کرده , از جمله آن: روغن کرم خاکی در طب قدیم ایران به روغن خراطین معروف بوده که از آن برای حجیم کردن آلت ,سینه, گونه و هر قسمت از بدن استفاده می شده است.این محصول یکی از مواد اولیه ای است که امروزه در جهان توسط شرکت های آرایشی بهداشتی بزرگ و با سابقه مورد استفاده قرار میگیرد.اولین تحقیقات در سال 1985 میلادی توسط شرکت داو انجام گرفت و در سال 1987 برای اولین بار این محصول به اسم کرم A SKIN در جهان شهرت یافت.از آن پس شرکتهای بزرگ از روغن کرم به دلیل داشتن امگا3,امگا6 , امگا9 و پروتیـن فراوان در کرمهای نرم کننده,جوان کننده پوست وحجیم کننده استفاده میکنند. . یکی از خواص مهم کرم خاکی این است که اگر از وسط 2نصف شود میتواند اندام از دست رفته خود را خیلی سریع باز سازی کند از این رو خاصیت ترمیم کنندگی آن بسیار چشمگیر است.حکیم بو علی سینا برای درست کردن روغن کرم از روغن کنجد یا زیتون کمک میگرفت که درصد روغن کرم خاکی در آن کمتراز2% بود ولی امروزه میتوانید این روغن را توسط شرکت ما به صورت 100% خالص با دستگاه های تمام اتوماتیک فرانسوی تهیه کنید استفاده های عمده روغن کرم خاکی: بزرگ کننده آلت,سینه,گونه از بین بردن چین و چروک صورت , گردن , دست و ترک های بعد از زایمان استفاده خوراکی برای کم کردن کلسترول بد(باز کننده رگهای قلب) و زیاد کردن کلسترول خوب به دلیل داشتن امگا3و6و9 استفاده برای مو استفاده برای بیماریهای مفصل و رماتیسمی استفاده برای بدن سازی و بزرگ کردن قسمتی از بدن استفاده برای ماساژ درمانی روغن حاصله از کرم های خاکی بین یک تا دودرصد از وزن خشک متغیر و ترکیب روغن کرم های خاکی مشابه ترکیب روغن ماهی است. روغن کرم های خاکی حاوی منبع بسیار زیادی از اسید های چرب و امگا 3 می باشد.پودر کرم خاکی نیز حاوی 5 تا 20 درصد از چربی کل می باشد.بسیاری از اسیدهای چرب موجود در روغن ماهی تن به مقدار کمی در بدن کرم های خاکی وجود دارد.ولی با این تفصیل بعضی از اسیدهای چرب با یک یا چند پیوند یگانه در بدن کرم های خاکی وجود دارد که برای تغذیه حیوانات و انسان بسیار ضروری است.آنالیز عدد یودی ما بیانگر پیوندهای چند گانه این روغن است. از تأثیرات شگفت انگیز فرآورده های کرم خاکی علی الخصوص " روغن کرم" که منبع سرشاری از پروتئین ومواد مغذی فراوان دیگر است ، دیده شده.تأثیر روغن کرم خاکی در تقویت و رشد مو و نرم کنندگی پوست و همچنین خاصیت حجم دهندگی، باعث شده تا شرکتهای تولید کننده محصولات بهداشتی-آرایشی از آن به عنوان یکی از مواد ضروری و اولیه محصولات خود استفاده کنند . امروزه در سراسر جهان از روغن کرم خاکی در صنایع بهداشتی ،آرایشی و همچنین در صنعت داروسازی استفاده میشود . در قدیم برای به دست آوردن 1 لیتر روغن خراطین از 2 کیلو کرم خاکی و 1 کیلو روغن زیتون و یا کنجد استفاده میشده که این روش , روشه ابن سینایی گفته میشود و در حال حاضر عطاری ها از این روش برای بدست آوردن خراطین استفاده میکنند.ولی ما برای بدست آوردن 1 لیتر روغن خراطین از 80 کیلو کرم خاکی خالص و با دستگاه های تمام اتوماتیک از کشور فرانسه استفاده میکنیم که این باعث بدست آمدن روغنی با خلوص و کیفیت بالا و البته قیمتی متفاوت نسبت به روغن های بی کیفیت بازار میباشد. لطفا به آنالیز جی سی مس روغن ما توجه کنید.این آنالیز شامل 35 صفحه بوده که ما فقط 4 صفحه آن را برای شما گذاشته ایم. برای تهیه روغن خراطین به فروشگاه سایت ما مراجعه و یا با ما تماس بگیرید.

سودمندی پودر کرم خاکی برای مراقبت انسانی

مطالب مرتبط

نظرات

الهام در روز پنج شنبه, 11 آذر 1395 11:35

سلام من دانشجو رشته کشاورزی-بیوتکنولوزی هستم مطالبتون خیلی برام مفید بود .نهایت تشکر را از شما دارم

سلام من دانشجو رشته کشاورزی-بیوتکنولوزی هستم مطالبتون خیلی برام مفید بود .نهایت تشکر را از شما دارم
عضو سایت هستید؟ وارد سایت شوید
مهمان
دوشنبه, 19 آذر 1397
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.

هدیه ما به شما: از صفر تا صد ورمی کمپوست در یک کتاب ارزشمند

دانلود رایگان کتاب

شرکت آرمان کاران زبده

شرکت آرمان کاران زبده

با ما در ارتباط باشید

armankaranezobdeh

info@vermicompost1.ir

armankaran

arman_karan_zobdeh

@keshavarziorganic

ما اینجاییم

آدرس ورمی کمپوست