1 1 1 1 1

روغن خراطین

روغن کرم خاکی
در طب قدیم ایران به روغن خراطین معروف بوده که از آن برای حجیم کردن آلت , سینه , گونه و هر قسمت از بدن استفاده می شده است. این محصول یکی از مواد اولیه ای است که امروزه در جهان توسط شرکت های آرایشی بهداشتی بزرگ و با سابقه مورد استفاده قرار میگیرد. اولین تحقیقات در سال 1985 میلادی توسط شرکت داو انجام گرفت و در سال 1987 برای اولین بار این محصول به اسم کرم A SKIN در جهان شهرت یافت. از آن پس شرکتهای بزرگ از روغن کرم به دلیل داشتن امگا3,امگا6 , امگا9 و پروتیـن فراوان در کرمهای نرم کننده, جوان کننده پوست و حجیم کننده استفاده میکنند. . یکی از خواص مهم کرم خاکی این است که اگر از وسط 2نصف شود میتواند اندام از دست رفته خود را خیلی سریع باز سازی کند از این رو خاصیت ترمیم کنندگی آن بسیار چشمگیر است. حکیم بو علی سینا برای درست کردن روغن کرم از روغن کنجد یا زیتون کمک میگرفت که درصد روغن کرم خاکی در آن کمتراز2% بود ولی امروزه میتوانید این روغن را توسط شرکت ما به صورت 100% خالص با دستگاه های تمام اتوماتیک فرانسوی تهیه کنید

استفاده های عمده روغن کرم خاکی:
بزرگ کننده آلت - بزرگ کننده سینه - بزرگ کننده گونه
از بین بردن چین و چروک صورت , گردن , دست و ترک های بعد از زایمان
استفاده خوراکی برای کم کردن کلسترول بد(باز کننده رگهای قلب) و زیاد کردن کلسترول خوب به دلیل داشتن امگا3و6و9
استفاده برای مو
استفاده برای بیماریهای مفصل و رماتیسمی
استفاده برای بدن سازی و بزرگ کردن قسمتی از بدن
استفاده برای ماساژ درمانی
روغن حاصله از کرم های خاکی بین یک تا دو درصد از وزن خشک متغیر و ترکیب روغن کرم های خاکی مشابه ترکیب روغن ماهی است. روغن کرم های خاکی حاوی منبع بسیار زیادی از اسید های چرب و امگا 3 می باشد. پودر کرم خاکی نیز حاوی 5 تا 20 درصد از چربی کل می باشد. بسیاری از اسیدهای چرب موجود در روغن ماهی تن به مقدار کمی در بدن کرم های خاکی وجود دارد ولی با این تفصیل بعضی از اسیدهای چرب با یک یا چند پیوند یگانه در بدن کرم های خاکی وجود دارد وآنالیز عدد یودی ما بیانگر پیوندهای چند گانه این روغن است که برای پوست و موی انسان بسیار ضروری و مفید است.

از تأثیرات شگفت انگیز فرآورده های کرم خاکی علی الخصوص ” روغن کرم” که منبع سرشاری از پروتئین ومواد مغذی فراوان دیگر است ، دیده شده. تأثیر روغن کرم خاکی در تقویت و رشد مو و نرم کنندگی پوست و همچنین خاصیت حجم دهندگی، باعث شده تا شرکتهای تولید کننده محصولات بهداشتی- آرایشی از آن به عنوان یکی از مواد ضروری و اولیه محصولات خود استفاده کنند . امروزه در سراسر جهان از روغن کرم خاکی در صنایع بهداشتی ،آرایشی و همچنین در صنعت داروسازی استفاده میشود .

تفاوت روغن سنتی و صنعتی ما
برای تهیه روغن خراطین به دو روش سنتی و صنعتی تهیه میشود که ما در این جا هر دو روش را توضیح میدهیم
1-    روش سنتی (روش ابن سینایی)
پودر خراطین 500 گرم - روغن کنجد یا زیتون یک لیتر
پودر خراطین را در روغن کنجد ریخته و در آفتاب قرار دهید بعد از 40 روز روغن را صاف کنید.

ذکر چند نکته مهم
پودر کرم خاکی یک دهم وزن کرم خاکی تازه را دارد پس اگر از کرم خاکی تازه استفاده میکنید باید 5 کیلو کرم خاکی تازه را با یک لیتر روغن کنجد مخلوط کنید و این را هم بدانید کسانی که از ما کرم خاکی تازه برای روغن تهیه میکنند بیشتر از یک کیلو کرم خاکی تازه استفاده نمیکنند , که این باعث پایین آمدن کیفیت آن میشود. ما برای درست کردن روغن خراطین از 20 کیلو کرم خاکی تازه استفاده میکنیم بدون حرارت  چون حرارت باعث از بین رفتن پروتین بدن کرم خاکی میشود و اثر گذاری آن را به شدت پایین میاورد.
در بعضی از فرمول ها , دارچین , جوزهندی , میخک و زنجبیل هم برای از بین بردن بوی بد و گرم تر شدن روغن استفاده میکنند که ترجیحا استفاده نشود بهتر است چون روغن کرم خاکی طبعی گرم دارد و استفاده از این گیاهان در روغن باعث گرم تر شدن بیشتر آن و جوش زدن میشود.
روش صنعتی
کرم خاکی تازه روده شوئی و استریل شده 80 کیلو گرم – محلول جدا کننده روغن از شرکت فرانسوی 1 لیتر
کرم های شسته شده را در دستگاه ریخته و محلول را اضافه میکنیم بعد از یک ساعت یک لیتر روغن درجه یک  و حدودا 30 تا 40 لیتر (تفاله) محلول سوسپانسیون سیاه رنگ بدست میاید که ما آن را جدا کرده و مصارف دیگری میکنیم ولی بعضی ها همین محلول که به روش سنتی بدست میآورند و نمیتوانند روغن را از این محلول جدا کنند را به عنوان روغن خراطین در بازار به فروش میرسانند.
ما تنها تولید کننده روغن خراطین به روش کاملا صنعتی در بازار ایران هستیم.
در ضمن خیلی از مشتری ها از ما سوال میکنند که روغن خراطین  صنعتی بهتره یا سنتی؟
خودتان با خواندن مطلب بالا میتوانید حدس بزنید ه روغن خراطین صنعتی از غلظت و خلوص بالایی برخورداره و بوی کمتری نسبت به روغن سنتی داره و راحتر جذب پوست میشه و رنگش شفاف تره.  
نحوه  و موارد مصرف
1 – برای زیبائی و سفیدی پوست , چین و چروک
پوستتان را با آب و صابون شسته تا تمیز شود و یا بعد از حمام که پوست شما تمیز است چند قطره را روی پوست زده و ماساژ دهید تا جذب پوست شود. روزی یک مرتبه – 2ساعت بعد از حمام شسته شود
2 – برای دردهای مفصلی و رماتیسمی و کمر درد
چند قطره در قسمتی که درد دارد زده و ماساژ دهید . روزی 2 تا 3 بار – شسته نشود
3 – چروک بعد از زایمان
پوست را تمیز کرده و چند قطره از روغن را زده و ماساژ دهید. روزی 2 تا 3 بار – شسته نشود
4 – رشد مجدد مو , کاشت مو و شوره سر
پوست سر را تمیز کرده و یا بعد از حمام که پوست تمیز است چند قطره کف سر زده و با نوک انگشتان خود ماساژ دهید تا جذب پوست شود. بعد از 12 ساعت میتوانید سرتان را بشوئید .
5 – بدن سازی
بعد از تمرین آن قسمت از موضع مورد نظر را تمیز کرده و روغن را استعمال کنید. زمانی که بدن هنوز گرم است و گردش خون بالاست استفاده شود بهتر است.
6 – ماساژ
بجای روغن ماساژ از روغن کرم خاکی استفاده شود.
7 – برای حجم دهندگی
حجم دهندگی این روغن مهمترین شاخصه این محصول است. در این مورد چند نکته ضروریست که باید توجه نمائید
(1) باید آن قسمت از موضع مورد نظر شما با آب و صابون شسته شود تا منفذهای پوست باز شود.
(2) باید پوست آن موضع مورد نظر به قرمزی برسد که برای این منظور 2 راه دارید.
الف – با مالش دست پوست را به قرمزی برسانید مثل زمانی که پوستتان را کیسه میکشید.
ب – و یا از دستگاه وکیوم (باد کش) مخصوص آن موضع به مدت 10 دقیقه استفاده شود تا تجمع خون در آن موضع به نهایت خود برسد. برای تهیه دستگاه باد کش مورد نظر هر عضو که مد نظر شماست میتوانید از داروخانه های سراسر کشور تهیه کنید. با دستگاه سریعتر نتیجه میگیرید.
(3)– چند قطره از روغن را بر آن قسمت مالیده و ماساژ میدهید تا روغن جذب پوست شود. زمان 2تا 3 دقیقه روزی یک بار
(4)– بعد از آن یک پارچه تمیز را با آب سرد خنک کرده و روی موضع میگذاریم تا روغن جذب شده زیر پوست تثبیت پیدا کند. زمان 5 دقیقه
چند نکته مهم
چون روغن کرم خاکی طبع گرم دارد برای کسانی که طبعی گرم دارند ممکن است باعث زدن جوش شود (مثل زمانی که این افراد خرما میخورند و صورتشان جوش میزند) که در آن صورت یا کمتر استفاده کنند و یا هم زمان از عرقیات گیاهی مثل عرق بهار نارنج و یا کاسنی مصرف کنند تا باعث جوش نشود.
دوستان از ما میپرسند که برای حجم دهندگی روغن خراطین بهتره یا روغن زالو؟
در کتب سنتی ما از جمله کتاب قانون در طب ابن سینا برای حجم دهندگی از هر دو روغن نام برده شده و تفاوتی با هم ندارند ولی بعضی پوست ها به روغن خراطین بهتر جواب میده و بعضی پوستها به روغن زالو.  
طول درمان
این روش کاملا طبیعی بوده و از مواد شیمیائی استفاده نمیشود و نسبت به روشهای دیگر , زمان بیشتری میبرد ولی عوارض ندارد
در این مورد , طبع سرد و گرم بودن , رنگ پوست شما , غلظت خون و غذایی که میخورید و میتواند در طول درمان تاثیر داشته باشد و نمیتوان به قطعیت زمان مشخصی را تعیین کرد. پوست و مو دورترین نقاط به قلب انسان هستند و در صورت داشتن غلظت خون در اولین جایی که خودش را نشان میدهد , پوست و مو میباشد. پس اگر غلظت خون دارید با خوردن آب میوه انار و زرشک و آلبالو  و یا حجامت و فصد خون غلظت خون خود را پایین بیاورید. در این مسیر فقط روغن دست ماست و بقیه موارد دست خود شماست که رعایت کنید تا سریعتر نتیجه بگیرید.
برای حجم دهندگی هر کدام از نکاتی که گفته شد در صورت رعایت نکردن , طول درمان زمان بیشتری میبرد.
زمان تقریبی 6 تا 8 ماه مداوم
در صورت نتیجه گرفتن مصرف را قطع نکنید و میتوانید تکرار آن را در هفته کمتر کنید چون بدن شما قابلیت درست کردن مواد مغذی درون روغن را ندارد و مانند کرم های مرطوب کننده که همیشه استفاده میکنید از روغن هم باید استفاده کنید ولی بجای هر روز , یک روز در میان یا 2 و 3 روز در میان یا حداقل هفته ای یک بار استفاده کنید . اینکه ادعا میکنند که اثر این روغن همیشگی و ماندگار است درست نمیباشد ولی عوارض آن از تمامی روشهای دیگر بسیار کمتر است و میتوان گفت که اصلا عوارضی ندارد.
لطفا به آنالیز جی سی مس روغن ما توجه کنید. این آنالیز شامل 35 صفحه بوده که ما فقط 4 صفحه آن را برای شما گذاشته ایم.
برای سفارش میتوانید از طریق (لینک فروشگاه سایت) ثبت سفارش کنید و در هر جای ایران که هستید محصول را دریافت کنید و یا میتوانید از طریق تلفن های ما که در قسمت (لینک تماس با ما) سایت هست تماس بگیرید.
هزینه حمل و نقل
متاسفانه شرکت پست مایعات را قبول سفارش نمیکند و ما با پست نمی توانیم برای ارسال سفارش روغن خراطین از شرکت پست و سیستم تحویل و تسویه درب منزل استفاده کنیم. پس دوستان سوال نکنند که آیا تحویل و تسویه درب منزل دارید یا نه؟ ما با تیپاکس کار میکنیم که برای تهران و شهرستانهای نزدیک 1 روزه و مسیر های دور 2 روزه تحویل میدهد. هزینه حمل با تیپاکس برای تهران و شهرستان 16000 تومان است و به صورت پیک موتوری فقط برای تهران بستگی به آدرس از 15000 تا 25000 تومان میباشد که در هر دو روش هزینه به صورت پس کرایه میباشد و ما فقط هزینه کالا را دریافت میکنیم. درصورتیکه مبلغ خرید شما بیش از 200000 تومان باشد هزینه حمل با شرکت میباشد و پایین تر از این مبلغ با خودتان میباشد. در شهرستانهایی که تیپاکس نمایندگی ندارد با هماهنگی شما به نزدیکترین نمایندگی تیپاکس به شهر شما , کالا فرستاده میشود.
در صورت خرید از طریق فروشگاه و ثبت آدرس و پرداخت مبلغ  کالا , شماره پیگیری را در قسمت کادر کوچک سمت راست صفحه خرید وارد نمایید تا سفارش و آدرس شما در سایت ثبت و تکمیل شود.
لطفا عضو کانال ما در تلگرام شوید تا در جریان جدیدترین اخبار شرکت ما قرار بگیرید. در صورت داشتن هر سوالی میتوانید در تلگرام با ما در تماس باشید.

https://t.me/keshavarziorganic

آنالیز زوعن کرم خاکی

آنالیز روغن کرم خاکی 

آنالیز روغن کرم خاکی

آنالیز روغن کرم خاکی

آنالیز روغن کرم خاکی

آنالیز یودی روغن کرم 

روغن خراطین

روغن خراطین

ورمی کمپوست

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0 / 300 محدودیت حروف
متن شما باید بین 10 تا 300 حرف باشد
نظر شما بعد از بررسی مدیر سایت به نمایش گذاشته خواهد شد

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

بارگذاری بیشتر ...

هدیه ما به شما: از صفر تا صد ورمی کمپوست در یک کتاب ارزشمند

دانلود رایگان کتاب

شرکت آرمان کاران زبده

شرکت آرمان کاران زبده

با ما در ارتباط باشید

armankaranezobdeh

info@vermicompost1.ir

armankaran

arman_karan_zobdeh

@keshavarziorganic

ما اینجاییم

آدرس ورمی کمپوست