0
0
پیشنهاد شگفت انگیز امروز
90,000 تومان
73,000 تومان

روغن آرگان از هسته درخت ارقان استخراج می شود، این درخت برای اولین بار در مراکش کشت شد. در واقع مراکش زادگاه پیدایش این درخت است و بین زنان مراکشی بیشترین استفاده را دارد. این روغن با استفاده از پرس سرد از میوه درخت مراکشی ارقان استخراج می شود.

روغن آرگان 30 میلی لیتر

روغن آرگان 30 میلی لیتر
فرصت باقی مانده تا این پیشنهاد
پیشنهاد شگفت انگیز امروز
47,000 تومان
40,000 تومان

نارگیل میوه ای است بسیار خوشمزه، با روکشی سفت و سخت و روغنی ارزشمند و مفید.معمولا روغن نارگیل، از نارگیل نارس یا مغز نارگیل خشک استخراج می شود که به صورت طبیعی در دمای نرمال، جامد است. این روغن معمولا برای موارد آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد. و در کشورهای آسیایی بیشترین استفاده را در صنعت آشپزی و سلامت مو ایفا می کند. 

روغن نارگیل اصل

روغن نارگیل اصل
فرصت باقی مانده تا این پیشنهاد

محصولات پوستی

آرایشی و بهداشتی